Update Zesde Wintersalon Groningen Kouvid-20/21

Hey exposanten en sympathisanten van Y2,

Het goede nieuws is dat wij, met de exposanten (!), ook in onze nieuwe Y2-locatie (Damsterdiep 299) weer een fantastische wintersalon-expositie hebben kunnen samenstellen met zo’n 90 werken. Voor de zesde keer alweer! Het vervelende is natuurlijk dat we door de lockdown niet open kunnen. Wil dat dan zeggen dat er niets te zien is? Natuurlijk niet. We zullen tot 19 januari met enige regelmaat foto’s en filmpjes laten zien hier, op Facebook en op Instagram.

Natuurlijk gaat er niets boven het bezoeken van de expositie en het live bekijken van de werken. Om iedereen die gelegenheid te geven gaan we de expositie daarom verlengen tot eind februari. In de positieve verwachting dat de maatregelen na 19 januari versoepeld worden.

Hou Facebook en Instagram de komende tijd in de gaten voor een digitale indruk. Na 19 januari laten we jullie weten op welke dagen we weer open kunnen gaan.

Tot ziens op Facebook en Instagram en met goede verwachting in Y2 na 19 januari,

Hartelijke groet van het Y2-wintersalonteam