Zaterdagmiddag 14 juli van drie tot zes uur: (Het) Rumoer in Y2 Poelestraat !

Jullie zijn welkom zondagmiddag 14 juli van drie tot zes bij het ééndaagse minifestival Het Rumoer in Y2 Poelestraat .
Het Rumoer is een klein, zwervend geluidskunst-festival in Groningen. Het zoekt het experiment en het onverwachte en is aktief op de grenzen van eigenzinnige muziek en ver erover. Het Rumoer duikt op op bijzondere plekken in en om de stad zoals de Wolkenfabtiek (2018), “Martinitoorn” (2019), de kerk van Leegkerk (2020), Kunst- en Cultuurhuis “De Ent” (2019 ism Grimpex) en De Biotoop (2023).
Voor 2024 heeft Het Rumoer een nieuwe lokatie gevonden: zondagmiddag 14 juli, tussen drie en zes heeft komt Het Rumoer naar “het voormalige Vapianopand” oftewel naar Y2 Poelestraat.


Het Rumoer schrijft hier zelf over:
Voormalige pizzeria Vapiano in de Poelestraat is nu in gebruik als expositieruimte van Y2. Verschillende kunstenaars van Y2 exposeren er. Veel mooi werk dat sowieso de moeite waard is. En zondagmiddag de 14e juli zijn wij van Het Rumoer er te gast. Met performances van muziek en geluidskunst. In welke categorie het een en ander valt moet u zelf maar bepalen. Ach, u weet wel, bij Het Rumoer is het altijd bijzonder. Bij Y2 ook trouwens. Komt horen en zien! Entree gratis.

(Bron/meer info: https://hetrumoer.nl/ )