oproep deelname wintersalon 2018: “Hartverwarmend”

Nu de winter nadert, willen wij alweer voor de vierde keer een wintersalon in het hart van Y2 organiseren: Hartverwarmend. Hierbij roepen wij alle kunstenaars op deel te nemen.
Aangeleverd werk zal deel uitmaken van een grotere installatie. Want na kleur (2015), sfeer (2016) en lijn (2017) zal ook dit jaar de salon naar een bepaald idee worden ingericht.

De opening van de wintersalon zal zijn op zondag 23 december 2018 tussen 17u en 20u. De salon eindigt met een nieuwjaarsborrel op zaterdag 5 januari vanaf 16u. Tussendoor zullen we open zijn op woensdag 26, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december, waarschijnlijk tussen 14u en 17u.

Tekeningen, schilderijen, foto’s en ruimtelijk werk met een maximale grootte (of vloeroppervlak) van 1×1 meter kunnen worden ingeleverd. Inleggeld is 5 euro per werk. Bij verkoop vragen wij geen commissie.

De salon gaat door bij voldoende belangstelling. Aanmelden kan in elk geval tot 10 december via een mail naar (let op!) wintersalongroningen@gmail.com met gegevens over jezelf (naam en telefoonnummer) en over het werk dat je wilt tonen (titel, jaar van maken, afmetingen, techniek, prijs). Ook plaatjes voor publiciteitsdoeleinden zijn welkom.
Meer informatie ontvang je na opgave.